In regio Kempen bruist het van ondernemend talent, want ook dit schooljaar zijn in deze regio 27 miniondernemingen enthousiast van start gegaan.


 
Provincie Antwerpen, Voka - Kamer van Koophandel Kempen en Vlaamse Jonge Ondernemingen (VLAJO) geloven dat de toekomst bij de jeugd ligt en willen daar dan ook in investeren.

Vanuit de overtuiging en het geloof in de groeicapaciteiten van de jongeren, is het belangrijk dat een kwaliteitsvolle omkadering wordt aangeboden. Deze omkadering wordt aangeboden via de Minionderneming waarbij studenten de kans krijgen om op jonge leeftijd van het ondernemerschap laten proeven.

Ondertussen lopen alle projecten ten einde en willen ze met de Mini «Awards het schooljaar en de projecten dan ookop 26/5 feestelijk afsluiten.

Tijdens dit slotevenement kunnen de Kempense miniondernemingen verschillende prijzen winnen. In totaal reiken we 11 awards uit.  Er worden telkens drie miniondernemingen genomineerd, natuurlijk kan er maar eentje winnen. 

Een primeur is het Vlajo Label dat we eveneens uitreiken aan alle scholen die ondernemerschap stimuleren, via één of ander Vlajo-project.